20.01.2021 - Kriza se konča v glavi - spletno predavanje

Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja vas v četrtek, 21. januarja 2021, ob 18. uri vabijo na spletno predavanje psihiatra Željka Ćurića z naslovom Kriza se konča v glavi.
Predavanju lahko prisluhnete na YouTube kanalu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto oz. s klikom na povezavo.
 
To bo prvo v nizu skupnih dogodkov in aktivnosti, ki jih pripravljajo v letu 2021.
Novo mesto, 14. januar 2021 – Krize so stalnica in spremljevalke človeka vse življenje. Občasno se pojavljajo v različnih oblikah in s seboj prinesejo določene spremembe. Pozitivne ali negativne. Z epidemijo koronavirusne bolezni je kriza zajela ves svet. Željko Ćurić bo v predavanju razložil, kaj se dogaja z nami v času krize, kako se nanjo odzivamo in kako v času epidemije kar najbolje poskrbeti za svoje duševno zdravje. Predavanju lahko prisluhnete na YouTube kanalu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto oz. s klikom na povezavo.
Željko Ćurić je po poklicu zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. Leta 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga, coachinga in psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega individualna in skupinska svetovanja, izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter psihoterapije. Svetuje tudi Specialni enoti Policije pri zahtevnih pogajanjih v kriznih situacijah. Na osnovi nominacije udeležencev njegovih delavnic je prejel priznanje TOP 10 predavateljev.